XC90 dyzelis ar benzinas-dujos

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
Atsakyti
Andpoz14
Pranešimai: 5
Užsiregistravo: 2015 Rgp 26 23:03
Auto: S60
Miestas: Marijampole

XC90 dyzelis ar benzinas-dujos

Standartinė Andpoz14 »

Sveiki, planuoju isigyti xc90 2003-2004m. Tik negaliu apsispresti dyzelinį variklį ar benzinas-dujos. Pats vairuoju s60 dyzelinį D5, šiaip patenkintas. Tačiau ir nieko prieš dujas neturiu. Gal kažkas gali pasidalinti savo patirtimi, žiniom, mintim, praverstu viskas, kad susidaryti teisingą nuomonę ir vis dėl to padėtu man apsispresti.
Poreikis mano 7vietos ir mažesnės degalų kainos, todėl prašyčiau orentuotis į tai. Lenktyniauti nesiruošiu, po kalnus lakstyti taip pat.
Iš anksto ačiū už pasidalinima

Temoje 19 atsakymų


Registruotis Prisijungti
 
Atsakyti