v40 1.9TD reikia patarimo del variklio ir pavaru dezes.

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
7. Prieš užduodami klausimus, pasidarykite automobilo diagnostiką.
Atsakyti
Mantis
Pranešimai: 163
Užsiregistravo: 2009 Bir 27 23:18
Auto: Volvo v40
Miestas: Šiauliai

v40 1.9TD reikia patarimo del variklio ir pavaru dezes.

Standartinė Mantis »

Sveiki, cia esu naujokas. Tik siandien nusipirkau 98 v40 td. Taigi, pirkdamas neatkreipiau demesio i oro filtra ir tik parsivarius namo atejo i galva paziureti koks jo stovis. Filtras buvo apsineses ir dar trupuciuka tepaluotas :( iskart verkt uzsinorejau... Kiek tai rimta ir kieno simtomai? Turbos ar jau i pabaiga sirdele? Spydikas rodo 210000km(nera garantijos kad tikra.) Kuriasi gerai, dirba vidutiniskai garsiai, bet dumo nemeta. Ka galite patarti?

Antras klausimas: ant laisvo begio atleidus sankaba atsiranda kazkoks keistas uzimas, myg kazkas suktusi ir i kazka trintusi. Kas tai galetu buti?

Trecias klausimas: Kaip suprantu sie modeliai turi tepalo radiatoriu, truputi lasa tepalas per vamzdeli po desines priekine lempa. Gal yra kokiu zinomu sprendimo budu???

Aciu visiems uz pagalba!… kad perskaityti visą login

Temoje 16 atsakymų


Registruotis Prisijungti
 
Atsakyti