V50 salono radiatoriaus keitimas

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
Atsakyti
Robke008
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: 2015 Spa 04 09:15
Auto: v50
Miestas: Vilnius

V50 salono radiatoriaus keitimas

Standartinė Robke008 »

Sveiki. Pasikeites su zmona masinomis net nepagalvojau kad taip gali atsitikti. Kada atsirado beda net nezinau,nes atsisedau pats uz vairo po 2 sav. Vaziuodamas ziuriu temperatura iki raudono beveik. Sustojau,atsidariau kapota o ten is ispletimo bakelio matosi isbeges antifrizas,bet ten vien rudys kazkodel. Tai neturedamas iseites dapyliau kazkur 3 ltr vandens. Kita diena vel dapyliau ir paskui vel kita diena. Reiskia leidzia kazkur. Palindes po masina radau kad lasa kazkur vos ne per viduri masinos. Isrinkau panele ir matosi kad bega salono radiatorius,konkreciai nesimato is kur,bet is po apacios dezes kur jis istatytas bega skystis.
Dabar klausymas ar varikliui nieko neatsitiko ? Kaip pakeist salono radiatoriu paciam,nes skaiciau angliskam forume kad reik nupjaut vamzdelius ir kazkaip sujungt su sujungimais specialiais.
O gal ka patarsite kas galetu pakeist Vilniuje.
Volvo v50 2005m. 2… kad perskaityti visą login
Atsakyti