XC60 iš JAV su nemaža rida - ar verta?

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
Atsakyti
pliumbum
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: 2017 Lie 19 11:52
Auto: XC60
Miestas: Vilnius

XC60 iš JAV su nemaža rida - ar verta?

Standartinė pliumbum »

Sveiki,

Yra toks variantas: 2012 m. XC60 3.2 AWD, automatas, daužtas labai nesmarkiai, į galą, keistas galinis stiklas ir dar šis bei tas gale, bet tarkim airbagai neišsiskleidę. Bet rida 112 000 mylių, t.y. 180 000 km. Rida aišku tikra, kaip visada iš Amerikos. Dar klausimų sukėlė trys savininkai, panašu, kad buvo ar nuomai naudojama, ar įmonės lizinginė. Sutvarkyto kaina nesiderėjus 11 800, tai kaina gana demokratiška.

Kaip manot, ar verta? Aišku, jeigu servisas sako, kad viskas maždaug tvarkoj? Už tą pačią kainą yra analogiškų ir su mažesne rida, bet neatitinka norų dėl išorės ir salono spalvos - visos sidabrinės ir tamsiu salonu :) Spėju, kad ilgai palaukus atsirastų kitų variantų, bet kas ten žino, kiek laukti reikės.

Temoje 4 atsakymų


Registruotis Prisijungti
 
Atsakyti