XC70 nuo 2001m - nuomone apie si modeli

Forumo taisyklės
1. Kiekviena nauja tema būtinai pradedama, nurodant automobilio modelį ir variklį, pvz.: [V40 1,8i] Nedega STOP žibintai. Temos, pavadintos „PROBLEMA!!!“, „PAGALBOS“ arba „Nežinau, kas yra?“ ir panašios bus tuojau pat užrakinamos arba trinamos!
2. Temos pavadinimas turi trumpai ir tiksliai apibūdinti problemą (ne „stabdžiai“ o „kaip nuorinti stabdžių sistemą?“)
3. Pranešime prašome tiksliai ir pilnai aprašyti apie ką eina kalba, kad nereikėtų sekančiuose 10 pranešimų klausinėti, aiškinantis, kas įvyko...
4. Atsakantis asmuo turi atsakymą rašyti konkrečiai, o ne „lygtai taip turėtų būti“, atrodo taip, bet nesu tikras“ ir panašiai. Pagrindinė taisyklė: „NEŽINAI – NERAŠYK!“
5. Pranešimų nerašome didžiosiomis raidėmis!!! Tai traktuojama kaip triukšmavimas, rėkimas ir nepagarba kitiems!
6. Prašome nekurti tokių pačių temų kelis kartus – tai bus traktuojama kaip spamas ir baudžiama perspėjimu.
Atsakyti
Imori

XC70 nuo 2001m - nuomone apie si modeli

Standartinė Imori »

XC70 - nuo 2001m. Gal butu verta aptarti sia tema. Labiausiai domina jos islaikimas piniginiu atzvelgiu. Supratau kad geriausiai imti mechanika. Domina visi niuansai nuo varztelio iki varyklio pakeitimo.Sudarineju kainu sarasa :)

Kiek teko skaitit rusu saituose tai dazniausiai tik geri atsiliepimai. Buvo tokia nuomone, kad geriausias modelis tai nuo 2001 iki 2002 metu. Paziurejau http://www.koivunen.lt/index.php?page_id=14" onclick="window.open(this.href);return false; saita ir primeciau detaliu kainas tai man pasirode, kad jos islaikimas nera jau toks brangus, netgi panasus i 855 2.5tdi.


Kas baisiausiai jai gali atsitikti?

Teko vienos xc70 aprasima cia skaitit, tai jai neveike galinio tilto ratai (tai yra ne visi 4 varo) - tai reiskia kad galima taupant remontui ir tik su priekiniais vazioti :) Reiskia tai dar ne pats baisiausias dalikas.

NETGI pradedu galvoti apie benzinine :)
kad perskaityti visą login
Paskutinį kartą redagavo Imori 2009 Lap 11 23:52, redaguota 1 kartą(us).

Temoje 3 atsakymų


Registruotis Prisijungti
 
Atsakyti